Vetélkedő

Jövőnk a tét - hulladékokról okosan
vetélkedő


1. Forduló
1.feladatsor letöltése word formátumban >>>
1. feladatsor letöltése pdf formátumban >>>

2. Forduló
2. Forduló meghirdetés>>>
2. Feladatsor letöltése >>>

A csapatok eredményei >>>


Kedves vetélkedő diákok! Tisztelt Pedagógusok!

 

Lezajlott a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által meghirdetett, „Jövőnk a tét – Hulladékokról okosan” című vetélkedő két internetes fordulója. Köszönjük, hogy megyénkből a rengeteg iskolai elfoglaltság ellenére ilyen szép számmal jelentkeztek csapatok. Mindkét fordulót sokan és ügyesen oldották meg. Reméljük a munkátok nemcsak a versenyről szólt, hanem sok érdekes információt is megismertetek. Mi ezt tapasztaltuk. Ezért, bár minden versenynek helyezettjei vannak, mégis azt mondjuk, függetlenül az elért pontszámoktól, nyertetek. Nyertetek, mert sok új ismeretet szereztetek. Nyertetek, mert helyesen formálódott környezettudatos gondolkodásotok. Nyertetek, mert rohanó világunkban néhány órára együtt voltatok, figyeltetek egymásra.

Köszönjük tehát a munkátokat és köszönjük a tanáraitok segítő munkáját is. Függetlenül attól, hogy részesei lesztek-e a döntőnek. gratulálunk és életetekben sok-sok sikert, környezettudatos viselkedést és életet kívánunk Nektek!

Reméljük, a későbbiekben lesz még lehetőségünk vetélkedőket, programokat szervezni és azokban újra részt vesztek majd. Valamennyi résztvevő csapat és felkészítő tanáruk oklevelet kap, amit postai úton juttatunk el.

Jánd; 2019. március 20.

A szervezők nevében:
Toldi Zoltán
tanár
a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület elnöke

email: btke2012@gmail.com
web: www.btke.hu
cím: 4841 Jánd, Arany J. tér 1/A

tel: +36-30-3761290